TOIMITUSEHDOT


Voimassa 3.2.2018 alkaen

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA

Verkkokaupan tuotteita myy Hillwood Design 2924669-6. Myymme tuotteita yrityksille, ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimitusehtojen muutoksiin. Asiakkaan on tutustuttava ennen jokaista tilausta voimassa oleviin toimitusehtoihimme.


TILAAMINEN

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteessa www.hillwood.fi ostoskorin kautta. 
Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihimme. Tehdessään tilauksen, asiakkaan tilaustiedot lisätään asiakasrekisteriimme. Lue lisää rekisteriselosteestamme.


TILAUS- JA MAKSUVAHVISTUS

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää siis sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Tilausvahvistuksessa ilmoitetaan tilauksen hinta veroerittelyineen, toimituskulut sekä tilatut tuotteet.


MAKSUTAVAT

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan aina tilauksen yhteydessä. hillwood.fi -verkkokaupan maksupalveluntarjoaja ja maksun välittäjänä toimii Checkout Finland. Käytössä ovat siis kaikki suomalaisten pankkien maksupainikkeet (Osuuspankki, Nordea, Aktia, Danske bank, Handelsbanken, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP-Pankki, S-pankki ja Ålandsbanken)

Voit tutustua tarkemmin maksupalveluntarjoajan ja maksun välittäjän ehtoihin osoitteessa https://checkout.fi/materiaalit/maksuehdot/


TOIMITUSKULUT JA TOIMITUSTAPA

Toimituskulut sisältävät pakkaus- ja postituskulut, jotka ilmoitetaan aina tilauksen teon yhteydessä. Riippuen tilauksen koosta, toimitamme tilauksenne joko kirjeenä tai pakettina. Lähetysten välittäjänä toimii Posti. Kirjelähetykset toimitetaan suoraan tilausosoitteeseen ja pakettilähetykset tilausosoitetta lähimpään Postin toimipisteeseen.


TOIMITUSAIKA

Valmistamme kaikki tuotteet tilausjärjestyksessä, ja yleisimmin toimitusaikamme on 3-7vrk, tilaustuotteilla 7-14vrk. Isompien tilausten kohdalla kysythän sähköpostitse toimitusajan erikseen. Ilmoitamme poikkeavista toimitusajoista verkkokaupassa. Mikäli toimitus vaatii kiireellisyyttä, otathan etukäteen yhteyttä sähköpostitse touko@hillwood.fi.


VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT

- KUSTOMOIDUT TUOTTEET

Kaikki tuotteemme valmistetaan tilaustyönä, joten huomioithan, että kustomoiduilla tuotteilla ei ole normaalia kuluttajansuojalain mukaista 14 päivän palautusoikeutta. Mikäli jostain syystä olet kuitenkin tyytymätön tuotteeseen, pyydämme olemaan meihin yhteydessä sähköpostitse touko@hillwood.fi


- VAIHTO JA PALAUTUS

Muilla myyntikelpoisilla ja käyttämättömillä tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus, tällöin asiakas vastaa palautuskuluista. Jos haluat tehdä palautuksen tai vaihtaa tuotteita, ota yhteyttä sähköpostilla touko@hillwood.fi . Vaihdamme ainoastaan toiseen samanhintaiseen tuotteeseen. 


ONGELMATILANTEET

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on siitä tehtävä välittömästi reklamaatio kuljetuksesta vastaavalle taholle, eli Postille. Ilmoitathan myös meille viipymättä, mikäli lähetys on kuljetuksessa vioittunut.


MUUTA

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilausta tutustuttava huolellisesti kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihimme. 
Materiaalin orgaanisuudesta johtuen puun sävy voi vaihdella hieman. 


Maksutavat